!
!
Serie 250HZ
!

Powerball Basic

De originele Powerball die wij de regular noemen is ontworpen met een rotor (gyro) van hoge kwaliteit, welke snelheden kan bereiken van meer dan 15.000 omwentelingen per minuut en ± 18 kilo kracht kan genereren.

De Powerball regular heeft net zoals alle andere modellen een “thermo-band” welke voor een goede grip en controle zorgt. De Powerball regular is uitermate geschikt voor mensen die de Powerball willen gaan gebruiken om te revalideren of RSI verschijnselen willen bestrijden.

Wie geen extra ‘toeters en bellen’ wenst raden wij dit model sterk aan. Mede dankzij de gunstige prijsstelling is de regular na de Powerball Blue de meest populaire Powerball van dit moment!

Deze Powerball heeft een verwijderbare onderkant waardoor de optionele snelheidsmeter kan worden bevestigd. Mocht u deze Powerball gaan gebruiken om te revalideren dan raden wij u aan er een speedmeter bij aan te schaffen. U kunt hiermee bijvoorbeeld een bepaald trainingsprogramma gaan volgen. Elke dag een aantal minuten op een constante sneheid draaien is een uitermate effectieve oefening.

Powerball Sound / Screamer Regular 250 Hz

Een normale PowerBall gilt pas écht bij een echt hoog toerental, zoals je in de wereldkampioenschap films kan zien en horen. Echter om een hoog toerental (RPM - rotations per minute) te kunnen bereiken moet je een echte professional zijn, met flink veel kracht in je armen, en héél wat PowerBall uurtjes achter de rug. Nu hoeft dat niet meer!

De PowerBall Sound maakt bij een relatief laag toerental hetzelfde geluid als wereldkampioen Akis produceert bij 16.000 RPM. De rotor bevat enkele doelmatig aangebracht inkepingen waardoor het geluid enkele malen wordt versterkt ten opzichte van de andere PowerBalls. Hij bevat, net als de PowerBall Regular géén verlichting, maar dat compenseert hij gemakkelijk door die andere aandacht-trekkende eigenschap!
 

Powerball Basic Counter

.
Powerball Basic met Teller !

PowerBall Autostart

Met deze PowerBall start je zonder een startkoordje! Geen koordjes meer vast in de bal maar simpel en efficient de bal 'opwinden' en loslaten.
De PowerBall Autostart is de eerste PowerBall ter wereld die is voorzien van een automatische start functie! Beweeg de rotor in de richting van de pijl en de rotor draait daarna vanzelf in tegengestelde richting. De PowerBall Autostart is ook leverbaar met een Digital Counter. Deze fantastische PowerBall wordt slechts in bescheiden hoeveelheden geproduceerd. Vanaf heden volop leverbaar!